Vi sätter Sveriges barn i rörelse

Bli en del av Sveriges bästa ledarteam!

- Jobba som danslärare eller idrottsledare hos oss!


Ansök som danslärare eller idrottsledare här!

Ansök som danslärare eller idrottsledare här! Att arbeta som danslärare eller idrottsledare hos oss innebär glädje, upplevelser och gemenskap. Du blir en inspiratör och en viktig förebild i många små personers liv. Alla våra koncept har en färdig kursplan med koreografier/övningar och musik. Som ledare ansvarar du för att lära in kursplanen så att du på ett tryggt och entusiasmerande sätt kan leda barnen.

 

Vi erbjuder

  • Ett fantastiskt roligt extrajobb på helger och/eller vardagskvällar
  • Tillsvidareanställning med bra timlön
  • Utbildning inom teknik och ledarskap för alla nya ledare
  • Coachning och utveckling längs vägen av din Teamleader
  • Teamträffar och härlig gemenskap i ledarteamet
  • Minnen för livet!

 

Vad krävs av mig för att söka?

Att du har ett intresse för barn och dans/idrott ser vi som en självklarhet. Du skall själv ha utövat en eller flera idrotter/dansstilar och vara redo att ta ledarrollen. Du gillar att ta ansvar och är glad, öppen och trygg som person. Det är meriterande men inget krav med ledarerfarenhet då vi utbildar alla nya ledare innan kursstart. Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personlighet. Jobbet är förlagt till helger och/eller kvällar under höst (september-november) och vår (februari-april/maj). Vi ser gärna att du kan jobba minst två terminer. 

Har du frågor om tjänsten som ledare kan du kontakta Josefine på: josefinee@besporty.se / 0723-725057 

 

Vad händer efter ansökan?

När du skickat din ansökan via hemsidan kommer den att behandlas av oss. Vi gör en första bedömning om din profil och erfarenhet stämmer överens med det vi söker hos nya ledare. Om din profil matchar våra kriterier kommer du att bli inbjuden till en audition. Observera att du alltid blir inbjuden via telefon. En audition ger oss möjlighet att lära känna dig och se din potential som ledare. På en audition informerar vi om Be Sporty, tjänsterna vi erbjuder och gör därefter lättare praktiska övningar tillsammans inom det koncept man sökt till. De som söker till danslärare kommer få en lättare koreografi på mail att förbereda till detta tillfälle. Sökande till Flipkidz, Trix bollskola samt Sportlekis behöver inte förbereda något till detta tillfälle. 

 

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå