En bubbla av rörelseglädje

Köpvillkor


Ångerrätt

Enligt distanshandelslagen ger vi ångerrätt i14 dagar från bokningsdatum. Du behöver meddela oss skriftligen på email info@besporty.se, alternativt på vår hemsida, senast 14 dagar efter bokningsdatum om du vill använda dig av ångerrätten. Om kursen påbörjas och sedan avbokas under ångerfristen sker endast återbetalning av de kurstillfällen som återstår på terminen. Påbörjad kurs innebär att kursen har startat och att du upptagit en plats på kursen oavsett om du är på plats eller inte.

Prova på med kvalitetsgaranti

Be Sporty erbjuder ”Prova på med kvalitetsgaranti.” Det innebär att våra kunder har möjligheten att prova på första lektionstillfället på terminen. Oavsett anledning kan avbokning göras inom 24 timmar efter första officiella lektionstillfället på terminen och hela kursavgiften betalas tillbaka. 

Villkor: Kursen måste bokas och betalas innan terminen startar. Avbokningen måste ske inom 24 timmar från första officiella kurstillfället på terminen och göras via mejl till info@besporty.se alternativt på vår hemsida här. När 24 timmar efter terminens första lektionstillfälle har passerat (och ångerrätten löpt ut) är bokningen bindande och ingen kursavgift återbetalas vid avbruten kurs. Detta gäller oavsett om du varit på plats eller inte.

Bindande bokning

Bokning av kursen är bindande. Avbokning är endast möjlig enligt ångerrätt och kvalitetsgarantin (se ovan). Om du inte kommer till kursstart eller avbryter kursen är du skyldig att betala full kursavgift. Frånvaro efter kursstart berättigar inte till återbetalning av kursavgiften. Vid förhinder kan platsen överlåtas till en annan person. Du kan även byta till annan kurs i mån av plats.

Begränsat antal platser

Det finns ett begränsat antal platser till varje kurs. Med reservation för att kursplatserna tagit slut. Bekräftelse på att eleven fått plats på kursen skickas till er angivna e-postadress. Vi reserverar oss för ändringar i lokaler och kurstider.

Reservplats

Är kursen full kan eleven anmälas till reservplats. Blir en ordinarie plats ledig kontaktar vi reserverna i tur och ordning via angiven e-postadress. Vid tilldelad kursplats krävs ett svar om deltagande inom 48 timmar. Därefter går platsen till nästa reserv på tur.

Kursavgift

Kursavgiften är alltid samma belopp oavsett om eleven kommer in i kursen vid ett senare tillfälle.

Betalningssätt

Du kan betala kursen med Klarna. Klarna anger de specifika betalningsvillkoren. För information eller frågor om din betalning, besök Klarnas webbplats eller kontakta deras kundservice.

Avbeställningsskydd

Be Sportys avbeställningsskydd kan du teckna för ditt barn när du gör en bokning till någon av våra kurser.

Med avbeställningsskydd kan du få hela kursavgiften tillbaka om ditt barn blir sjukt eller får en skada och inte kan fullfölja kursen. Du måste kunna visa upp ett läkarintyg som styrker orsaken och att tillståndet omöjliggör deltagande 3 veckor eller mer. De måste vara styrkt att barnet inte kan delta under minst 3 kurstillfällen i rad på grund av skadan/sjukdomen. Be Sportys avbeställningsskydd kostar 150 kronor per termin och barn och gäller så länge kursomgången pågår (10 veckor). Avbeställningsskyddet måste tecknas innan kursstart för att gälla.

När du tecknar avbeställningsskyddet får du inte ha en känd skada eller sjukdom sedan tidigare.

Om kursen avbokas inom ångerrätten eller vår kvalitetsgaranti så returneras ej avgiften för avbeställningsskydd.

För att använda dig av tecknat avbeställningsskydd skall du ringa och anmäla sjukdom/skada till 0771-444100.

Om ditt barn behöver särskilt stöd

Om ledaren upplever att ditt barn behöver särskilt stöd under kursens gång kommer du som förälder bli tillfrågad att delta på klasserna tillsammans med ditt barn. Om förälder ej medverkar kommer kursplatsen att kunna sägas upp utan återbetalning.

Biljett vid show

För Funkykidz och Bliss Dance Academy tillkommer biljettavgift för besökande till avslutningsshow på vissa orter (arrangeras inte varje termin). Pris 250 kr för vuxna och 100 kr fö96r barn (gratis för eleven och en vuxen, men inte för övriga familjemedlemmar).

Inställda lektioner

Kursen är på tio veckor (Sporty Tigers 8 veckor) och varje lektion är 40 minuter lång (Bliss Dance är 50 minuter). Tvingas vi ställa in ett tillfälle p.g.a. sjukdom, problem med lokalen eller annan oförutsedd orsak så ersätter vi er med en ersättningslektion eller en värdecheck till vår webbshop.

Återanmälan

Tidigare elever erbjuds att fortsätta i klassen till nästa termin. Platsen måste bekräftas av beställaren inom utsatt tid. Annars förlorar eleven sin plats.  

Försäkring

Under terminens lektioner är eleven försäkrad genom en olycksfallsförsäkring av Be Sporty Utbildning AB.

Integritetspolicy

I och med att du godkänner anmälningsvillkoren, samtycker du till att du och ditt barn (eleven) registreras med personuppgifter i Be Sportys kundregister. Registret är till för att kursinformation och fakturering till deltagarna ska kunna ske effektivt.

Du hamnar också i vårt system för utskick i form av nyhetsmail, sms och brev vid olika angelägenheter och för marknadsföringsändamål. Om du vill ändra dina uppgifter, eller undanbe dig information från oss, meddela Be Sporty via e-post: info@besporty.se .

Force majeure

Vid händelse som ej kunnat förutsägas och som vi som leverantör ej råder över, som leder till att våra tjänster ej kan genomföras som planerat, har vi som leverantör ingen skyldighet att leverera. Force Majeure kan inträffa vid t.ex. myndighets beslut, extrema väderförhållanden, krig, upplopp, epidemi, eldsvåda, strejk, explosionsfara eller andra omständigheter över vilka leverantören ej råder. Detta gäller även om vi eller myndighet bedömer att detta är nödvändigt för din och andra deltagares säkerhet eller hälsa. Vi har ingen skyldighet att återbetala kursavgiften till dig eller att betala skadestånd eller annan kompensation för det fall ett eller flera kurstillfällen måste ställas in eller senareläggas till följd av ändringar enligt ovan.

 

Köpvillkor för varor och biljetter

Följande villkor gäller för dig som kund när du handlar varor och biljetter hos Be Sporty Utbildning AB. I samband med att du gör en beställning accepterar du dessa villkor.

Pris
I priserna ingår alltid moms. Avgift för frakt tillkommer vid produktbeställningar.

Åldersgräns
Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd innan du beställer från oss. Frakt och leverans På alla produktköp tillkommer en fraktavgift på 49 kr inom Sverige. Fri frakt vid beställning av produkter för över 300 kr. Leveranstiden är normalt ca 7 arbetsdagar. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Biljettleverans
Vid köp av biljetter sänds biljetterna till er angivna e-postadress direkt. Skriv ut och ta med till showen.

Presentkort
Våra presentkort kan användas på valfri kurs hos Be Sporty Utbildning AB. De finns att köpa i vår webbshop och skickas hem per post till kundens angivna adress. På presentkortet finns summa och giltighetstid angivet. Giltighetstiden på presentkortet är två år. För att boka en kursplats och betala med presentkortet kontaktar du vår kundtjänst på tel: 0771-444 100. Använder du inte hela presentkortets värde vid ett köp får du ett nytt presentkort på mellanskillnaden. Presentkortet går inte att byta eller lösa in mot kontanter.

Returer
Om du av någon anledning behöver returnera en vara, se till att varuförpackningen är obruten och återförsegla emballaget. Fraktkostnader vid returfrakt måste du som kund själv stå för, dvs frakten till dig, återfrakten till oss. Kontakta kundservice på info@besporty.se för mer information.

Leveransförsening
Vi gör alltid vårt bästa för att fullfölja din beställning. Om leveransförsening dock uppstår meddelar vi dig detta genom e-post.

Risker vid transport
Vi står för transportrisken från vårt lager till dig (dvs skadad eller bortkommen vara). Du står för risken vid eventuell retur till oss.

Betalning
Vi accepterar endast betalning genom Klarna i vår webbshop. Inga kortuppgifter lagras hos Be Sporty Utbildning AB. Klarna anger de specifika betalningsvillkoren. För information eller frågor om din betalning, besök Klarnas webbplats eller kontakta deras kundservice. Valuta SEK.

Garanti
Garanti lämnas i enlighet med konsumentköplagen.

Ångerrätt och öppet köp i 14 dagar
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du får inte använda varan men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka en produkt till oss betalar vi tillbaka ditt köpbelopp senast inom 30 dagar. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt och öppet köp i 14 dagar. se mer under rubriken Returer.

Ingen ångerrätt vid biljettköp, avbeställningsskydd eller namntrycksprodukter
Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter, avbeställningsskydd och inte heller för varor som är specialtillverkade efter konsumentens anvisningar eller som har en tydlig personlig prägel. Showbiljetter, avbeställningsskydd och produkter med personliga namntryck innefattas därmed inte av ångerrätten. När betalning har skett är kunden därför bunden av sitt köp.

Reklamation
Be Sporty tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt. Anmäl fel till info@besporty.se så snart du mottagit varan. En produkt som vi anser är felexpedierad alternativt skadad byter vi ut. Vid godkänd reklamation betalar vi tillbaka ditt köpbelopp, samt eventuella fraktkostnader senast inom 30 dagar. Du har 3 års reklamationsrätt enligt svensk lag.

Programändringar
Arrangören reserverar sig för ändringar i showprogrammet. Köpt biljett återköps endast om hela arrangemanget blir inställt. Om eventuell artist blir sjuk eller på annat sätt blir förhindrad att medverka kommer ändå föreställningen att genomföras. I det fall har kund rätt till 25% avdrag på biljettpriset.

Force Majeure
Vid händelse som ej kunnat förutsägas och som vi som leverantör ej råder över, som leder till att våra tjänster ej kan genomföras som planerat, har vi som leverantör ingen skyldighet att leverera. Force Majeure kan inträffa vid t.ex. myndighets beslut, extrema väderförhållanden, krig, upplopp, epidemi, eldsvåda, strejk, explosionsfara eller andra omständigheter över vilka leverantören ej råder. Detta gäller även om vi eller myndighet bedömer att detta är nödvändigt för din och andra deltagares säkerhet eller hälsa. Vi har ingen skyldighet att återbetala avgiften till dig eller att betala skadestånd eller annan kompensation för det fall ett tillfälle måste ställas in eller senareläggas till följd av ändringar enligt ovan.

Sekretess, säkerhet och personuppgifter
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Be Sporty kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort.

Cookies
En cookie är en textfil som skickas ifrån en webbsida, t.ex. besporty.se till din dator där den lagras antingen i minnet (session cookies) eller som en liten textfil (textbaserade cookies). Cookies används för att lagra inloggningsinformation samt Din kundvagn när du surfar runt hos oss mm. Om din webbläsare är inställd på att inte acceptera cookies kommer du inte ha möjlighet att göra någon beställning på vår sida. Du kan lätt ändra detta under inställningar i din webbläsare. Observera att vi inte använder cookies för att spara personlig information om dig. 

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå