Din kundvagn: 0kr

Teamleader för idrottsledare

Be Sporty Utbildning AB har anordnat kurser inom barnidrott sedan 2003. Vi drivs av viljan att sätta Sveriges barn i rörelse och värderingarna glädje, upplevelse och gemenskap är ledstjärnor som genomsyrar alla delar av vår organisation – för både stora och små.

Idag deltar cirka 15 000 barn i våra populära koncept Funkykidz (barndans) Bliss (dans 8-14 år) Flipkidz (gymnastik), Trix (bollskola) och Sportlekis (prova olika idrotter).

På kontoren i Kungsbacka och Stockholm är vi 20 heltidsanställda som gemensamt med närmare 500 ledare på ett 100-tal orter i Sverige brinner för barn och rörelse. Till huvudkontoret i Kungsbacka söker vi nu en teamleader för våra idrottsledare.

Om tjänsten

Rollen som teamleader för idrottsledare (Flipkidz barngymnastik och Trix Bollskola) innebär personalansvar för drygt 100 timanställda ledare. Du arbetar med schemaläggning inför varje kursstart, löpande hantering av klasserna under terminens gång, teamträffar och kontinuerligt stöd så att våra ledare kan göra sitt allra bästa ute på klasserna.  Du ser till att allt praktiskt fungerar i våra kurslokaler samt att vi har goda relationer med elever, föräldrar och ledare.  Du deltar även i rekryteringsprocessen samt håller i utbildningen av nya ledare. Körkort är ett krav.

 

Bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet från ledarskap och en bakgrund inom gymnastik, bollsport eller annan idrott. Som person är du trygg, socialt begåvad och tydlig i din kommunikation. Du har förmågan att nå ut, inspirera och motivera din omgivning. Du behöver kunna arbeta i ett nära sammansvetsat team samtidigt som du tycker om att ta stort eget ansvar och drivs av att utveckla ditt eget område. Då du blir Be Sportys ansikte utåt för ledare är ditt sätt att möta andra människor avgörande. Du blir en förebild och viktig coach för ditt team.

 

Arbetstider och omfattning

Tjänsten är på 100 % med start under våren. Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning. I perioder förekommer kvälls- och helgarbete.

 

Så ansöker du

Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV via e-post till heidi@besporty.se.

Ange följande referens när du ansöker: TLKBA

Rekryteringen sker kontinuerligt så skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Kontakt

Heidi Huszár Lingenhult, Regionansvarig Be Sporty Utbildning AB, heidi@besporty.se

 

 

 

 

 

 

 
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå