Vi sätter Sveriges barn i rörelse

Våra koncept

Vi har följande koncept med kurser för barn: Funkykidz, Bliss Dance Academy, Flipkidz, Trix Bollskola och Sportlekis.

Upptäck glädjen med fotboll

Trix är en bollskola för alla barn 2-6 år som vill spela fotboll på ett roligt och varierat sätt. Här får varje barn chansen att upptäcka glädjen med fotboll utifrån sina villkor och ålder. Vi spelar inomhus och kursen är på 10 veckor. Vi utgår från glädje, upplevelse och gemenskap på lektionerna.

Trix finns för 2 olika åldersgrupper- Trix 2-3 år och Trix 4-6 år. Varje åldersgrupp har sin specifika kursplan och innehållet är anpassat efter var barnen befinner sig motoriskt.

På lektionerna för 4-6-åringar tränar vi grunderna inom fotboll. Vi tränar teknik, gör bollövningar och spelar småmatcher. Vårterminen avslutas med Trix Bollfest.

På lektionerna för de allra yngsta som är 2-3 år använder vi blåa plastbollar som är lätta att träna med. Vi gör boll-lekar, övningar och upplägget utgår från barnens upptäckarglädje. Förälder och barn tränar tillsammans under hela lektionen.

Första terminen får varje barn ett boll-paket hem med den boll som skall användas på lektionerna. Bollen är personlig och ger möjlighet att träna hemma mellan lektionerna.

Här finns våra Trix-kurser

Prova på flera idrotter på ett lekfullt sätt!

I Sportlekis får alla barn med spring i benen prova på flera olika idrotter på ett lekfullt sätt. Åldersgrupperna är 2-3 år (med en förälder) och 4-6 år.

Syftet med Sportlekis är att ditt barn skall få utforska många olika sporter under kursens gång. Basen i Sportlekis ligger på friidrott, bollsport och gymnastik. För varje termin skapar vi en unik kursplan med ett varierat upplägg inom idrott.

Vår pedagogik bygger på upplevelser, glädje och gemenskap. Vi utgår från det barnen tycker är roligt och alla har en given plats i gruppen.

Alla Sportlekis-ledare har genomgått Be Sportys grundutbildning inom pedagogik och ledarskap. Samtliga ledare har en bakgrund inom idrott och hjärtat på rätta stället.

Här finns våra Sportlekis-kurser

 

Nyhet! Nu startar vi även babyrytmik. Läs mer på Funkys Babyrytmik.

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå