Vi sätter Sveriges barn i rörelse

Våra ledare berättar

Här kan du läsa om hur det är att jobba hos oss.

 

Sara Leijonstaaf, koreograf, utbildare och Teamleader

"Jag kände mig hemma på en gång och upptäckte att det här var helt rätt för mig."

När jag kom i kontakt med Funkykidz kom jag direkt från en dansvärld full att prestationstänkande och vassa armbågar. Funkykidz blev som en väckarklocka och befrielse för mig. Jag blev påmind om vad dans faktiskt handlar om, att ha roligt! Jag kände mig hemma på en gång och upptäckte att det här var helt rätt för mig. Jag hade minst lika roligt som mina elever på lektionerna och det absolut bästa att få jobba som danslärare för barn och ungdomar är att få se deras glädje i dansen och hur de växer som människor under terminen. Jag blev snart erbjudan att få utvecklas vidare inom företaget. Det började med jobb på showerna och få licensiera nyutbildade danslärare. Ganska snart började jag även koreografera och hålla i utbildningar. Jag jobbade även med rekryteringen till vår region i Stockholm. Tillslut hamnade jag på heltid på kontoret där jag idag jobbar som teamledare för danslärarna i Stockholm.

Elvira Lindberg, Flipkidz-ledare

"För mig är Flipkidz en möjlighet för barn att i tidig ålder utveckla sin motorik och koordination samtidigt som de får ha superkul!"

Jag började gympa som sjuåring och det blev snabbt det bästa jag visste. Med åren kom jag upp i en ganska hög nivå men för mig har det alltid handlat om glädjen; glädjen till sin sport och till att röra på sig. På mina lektioner på Flipkidz skulle jag vilja att det är det mina elever får med sig. Just nu studerar jag på heltid för att förverkliga min dröm att bli musikalartist men jag har alltid haft ett stort intresse för barnpedagogik. Det här ett perfekt extrajobb eftersom det håller igång både kreativiteten och det pedagogiska. För mig är Flipkidz en möjlighet för barn att i tidig ålder utveckla sin motorik och koordination samtidigt som de får ha superkul! Jag är väldigt glad att jag får vara med i uppstartandet av det här roliga konceptet!Jessica Eiderbäck, Danslärare

"Det är aldrig tråkigt att gå till jobbet"

Det bästa med att arbeta för Funkykidz tycker jag är att se elevernas utveckling samt relationerna man skapar med dem. Jobbet som danslärare har utvecklat mig som person enormt mycket då jag hela tiden stöter på nya utmaningar. Jag känner mig som en del av organisationen och väldigt trygg med arbetet, då jag vet att jag alltid har någon att vända mig till med tankar, funderingar och annat. Stämningen är väldigt lättsam och jag känner verkligen att jag har en arbetsgivare som bryr sig om mig och min utveckling. Funkykidz är perfekt för dig som brinner för dansen och tycker om barn och ungdomar. Det är aldrig tråkigt att gå till jobbet och jag tycker att det blir roligare för varje termin som går!

Emma Ljusberg, danslärare

"Känslan när jag ser mina elever utvecklas på lektionerna och sedan uppträda på scenen är oslagbar"

Jag har jobbat hos Funkykidz i flera terminer nu och det är fortfarande lika roligt! Känslan när jag ser mina elever utvecklas på lektionerna och sedan uppträda på scenen är oslagbar. Alla är otroligt snälla och hjälpsamma, kollegor som chefer, och man får alltid den hjälpande hand man behöver. Att jobba som danslärare för Funkykidz och Bliss är det perfekta jobbet för dig som älskar att dansa och vill växa som person!

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå